Odine With Love

Odine With Love

vineri, 1 martie 2013

~ Balul vietii ~


      ~ Viata e un bal mascat. Acolo, mastile defileaza pe podium ca niste manechine celebre. Ele nu isi afiseaza trupul cu carne si oase ci masca de portelan.
     Masca cea care nu prezinta nici o emotie, nici o lacrima doar indiferenta si aroganta stilata. Ea priveste cu gratie si se poate schimba asa cum ii cere publicul.
     In spatele ei se ascunde pielea si chipul. Acela rade ori plange, sau poate in spatele unei masti inocente, exista perfidia. Toate se vad la balul vietii unde toate personajele afiseaza masti.
     Balul uneori dureaza atatea nopti si zile si ani si zeci de ani, incat masca se lipeste atat de bine incat nu o mai poti dezlipi, pentru ca pielea se uneste atat de bine cu ea incat ti-ai smulge chipul.
     Asa ca iti iei noua masca si treptat mergi catre alt bal deoarece cel vechi nu se mai potriveste cu noul chip. Si iarasi masca la vedere va ascunde o alta masca cu piele in spatele ei, o alta viata, pentru ca intotdeauna masca prezenta la bal ascunde intotdeauna o alta fata decat cea reala.
    Mastile sunt bucati de portelan topite, care  imita perfect osatura chipului tau, desenate cu scopul de a ascunde adevarata emotie sau traire si care se poarta la balul vietii. ~
                             ~ Odine ~



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu