Odine With Love

Odine With Love

vineri, 8 martie 2013

~ Rasar flori ~


     Afara miroase a flori ce incearca sa rasara din mugurii chinuiti ai copacilor si dau sa crape pielea subtire. Primavara striga din toate incheieturile noduroase sa dea glas sunetelor de pasari, strigandu-le sa vina din tarile calde, sa isi ocupe locul pe tronul regal al naturii.
     Inebuneste fiecare fir de praf, de iarba, fiecare graunte vrea sa prinda viata si sa danseze intr-un ritm numai de el stiut. Aerul parca si el vrea sa se dea in stamba, pufaind miros de proaspat ce te cheama la animatie.
     Toate adunate te iau de minti si nu te mai lasa sa stai in calmul mort al iernii, venind cu clopotei langa urechile tale si strigand: “trezirea la viata”. Pielea si ea capata alta culoare pentru ca soarele se indragosteste de ea si o saruta in fiecare clipa cand iese la iveala si parca si mai nebun te incalzeste sa te faca sa arunci totul de pe tine.
     Simti cum parca te gadila in interior inima ca si ea vrea sa respire aerul schimbat al vietii pamantului. A venit primavara si simti cum in fiecare zi ti se crapa toracele precum bobocul unei flori ce vrea sa il sarute si pe el soarele. Trebuie sa imi dau pielea de pe mine jos si sa ma innoiesc. In clipa in care imi voi decoji pielea, vor rasari florile din mine de dor de viata.  ~
                            ~ Odine ~


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu