Odine With Love

Odine With Love

marți, 26 martie 2013

~ Viata ca un circ ~


    ~ Ne petrecem timpul pe langa circari, cei ce fac jonglerii pentru a castiga terenul favorit, sa isi marcheze teritoriul precum animalele salbatice. Cerem sortii sa ne rezerve un viitor stralucit alaturi de fericirea suprema, dar nu stim sa alegem si circarii de langa noi.
      Unii circari incearca sa imblanzeasca salbaticiunile, impunandu-si tonul autoritar si aratand cravasa ori biciul,  demonstrand ca el este dresorul, iar tu doar un animal, care trebuie sa se urce pe cuburi sau sa sara in cercurile de foc.
       Altora le plac pasarile, si se plimba cu ele pe mana, defiland in arena, sau alegand un biletel, rotind sau zburand de jur imprejur si umflandu-si penele, pentru a arata frumusetea zburatoarei cuminti , care se intoarce inapoi la mana stapanului.
     Cei care au libertatea de a alege sa de drumul la adrenalina, sunt acrobatii. Ei se arunca de pe un trapz pe altul si se sustin unul pe celalalt, prinzandu-se de maini. Ei sunt cuplul perfect, pentru ca amandoi detin controlul, si aruncarea lor nu poate fi facuta decat impreuna.
    Insa exista o alta categorie de circari: scamatorii. Ei sunt cei care vand iluzii, ametindu-ti ochii cu jocul lor de carti, sau scotand din joben ceva neasteptat, dar care pe moment iti bucura fiinta. Iluzionistii te prind in plasa lor, ramanand in mintea ta pentru ca doar ei sunt cei ce nu iti arata niciodata realitatea, doar ceea ce ai vrea sa vezi si care dispare in clipa in care ai  inchis ochii.
      Asta e viata. Un mare circ, alcatuit din personaje ce intra in arena pentru a da marele spectacol si cele ce se afla in spatele ei, spectatorii. 
                                     ~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu