Odine With Love

Odine With Love

vineri, 6 iunie 2014

~ Sunt aici... în aşteptarea ta ~

       ~ Sunt tot aici. Poate ca am ajuns mai târziu, dar acum ştiu multe. Astăzi, ştiu că viaţa mă iubeşte şi asta e ceea ce contează. Te-am aşteptat în fiecare zi, înainte şi după ce te-am cunoscut, dragă iubire. Ai venit. 
       Ştiu că tăcerea mea a fost suspectă, că tăcerea este întotdeauna suspectă într-o poveste de iubire. Dar o dragoste care nu este consolidată de timp şi de durere nu e o construcţie solidă.
      De multe ori m-am întrebat cum este posibil, că deşi suntem aproape cu inimile, timpul şi distanţa nu face nimic pentru a ne aduce aproape. Că ne imaginam în tăcere şi descoperim că visele noastre sunt încă în căutare de speranţă. Şi astăzi speranţa pare atât de urgentă şi necesară, că iubirea mea, dragostea mea curată, nu ştiu cum  să o exprim şi cum să o arăt cu adevărat.
       Ce-ai făcut azi, dragostea mea departe de mine? Cine ţi-a zâmbit? Cine a avut privilegiul de a te vedea, când eu te ating în vise? Închid ochii şi văd toate momentele de tandreţe şi dragoste. Ca focul în braţe, ca un val de pace şi dulceaţă îmi inundă inima şi mintea.
        Dacă uneori nu am venit a fost pentru că te-am lăsat să alegi, te-am lăsat să pleci şi să îţi găseşti calea dorită de tine, nu să renunţ. Întotdeauna este dificil să renunţi, dar modul în care îţi doreşti să înflorească şi să înfrumuseţeze dragostea, te pune să faci alegeri care te dor, urmate de nopţi întunecate pline de temeri şi îndoieli.
       Uneori te costă multe lacrimi să crezi că dragostea poate fi aşa, un vis atât de ireal şi imens, dar atât de perfect. Uită-te la mine, te văd zori alături de mine, zâmbind şi asigurându-mă că nu aşa va fi viaţa mea, viitorul meu şi că omul care va fi  mereu acolo, mi-a părut întotdeauna un vis. 

       Sunt tot aici, în aşteptarea ta şi îţi dăruiesc un sărut. Vreau să fiu femeia din inima ta şi cea care te sărută în vise în fiecare noapte ...până în clipa în care destinul ne va aduce inimile aproape şi le va suda într-o singură viaţă, dragostea mea ... ~
~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu