Odine With Love

Odine With Love

miercuri, 8 aprilie 2015

~ Curățenie în suflet ~

       ~ Fă-ți curat în minte. Scutură-te în suflet de praful deșertăciunilor, dezbracă-te de tot ce te chinuie și îți sfâșâie de durere viața și învață să ai grijă de ceea ce reprezinți tu cu adevărat. Mori odată cu tot ceea ce te bagă în pământ, ca apoi să învii și să trăiești în curățenia duhovnicească. Ia-ți crucea și urcă cu ea pe dealul Golgotei, parcurge drumul crucificării sufletești, ca să devii lumină.
       Leapădă-te de trupul de tărână, căci el te duce spre putreziciunea lumească și te îndepărtează de scara către Dumnezeu. Îți smulge cu fiecare păcat pene din aripile cu care ar trebui să zbori spre ceruri și te aruncă în focurile din adâncuri.

       Nu ai nimic greu de făcut decât să ierți, să te împaci cu tine și cu cei care ți-au făcut rău și să iubești. Nu-ți iubi trupul mai presus de suflet, nu îți murdări hainele albe ale sufletului cu sângele păcatului și al răutății. Gândește, iartă și iubește înainte de a face rău. Trupul e tărâna, dar sufletul lumină. Nu stinge lumina lumânării care arde în tine, căci nimic nu o va mai aprinde vreodată. ~
~ Odine ~



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu