Odine With Love

Odine With Love

sâmbătă, 19 septembrie 2015

~ Tata azi mi-e dor de tine ~

       ~ Tata azi mi-e dor de tine. Mi-e dor de toate lucrurile pe care aș vrea să le fac sau le-aș mai face încă o dată, împreună cu tine. Mi-e dor să dansăm amândoi.
       Mi-e dor să mă cari în brațe, cum o faceai atunci când eram mică. Mi-e dor să îți mai spun ”tatule”. Te mai văd rar în vise, dar clipele alea sunt atât de puține pe cât am eu nevoie.
        Pentru prima oară în viață, mi-e dor să îți cer iertare. Aș vrea să fii în fața mea și să îți spun că am greșit în anumite momente când nu te-am ascultat. Orgoliul de copil prost m-a făcut să mă cred știutoare, când de fapt eram la început de drum, iar pe acolo unde eram eu, tu ai trecut demult.
       Știu că Dumnezeu nu îmi va mai da șansa asta niciodată, oricât de mult m-aș ruga pentru asta, oricâte mătănii aș face și orice sacrificiu aș fi dispusă să aduc. O dată în viață am avut ocazia asta și am stricat-o cu încăpățânarea mea.
       Aș avea atâta nevoie de îmbrățișarea ta acum, când e prea târziu. Îmi pare atât de rău că abia acum am înțeles cât de mult valorai în sufletul meu și ce însemnătate ai avut. Ajung de multe ori în fața mormântului tău și mă întreb ce caut acolo. Pentru că tu ești viu. În mine. În noi, cei care în mod tâmpesc te iubeam și care deși te-am respectat, nu ți-am arătat cât de mult te-am iubit.
       Acum nu mai am decât câteva amintiri și niște fotografii. Mi-aș dori să te pot scoate de acolo și să dansăm amândoi. Cum o făceam odată. Aș mai vrea să strig ”tata” și dacă ai veni înapoi chiar și un minut, aș țipa, dar numai să știu că auzi. Chiar și dacă ai fi lângă mine să mă cerți, cum o făceai când greșeam, aș fi cea mai fericită fată din lume. Te-aș lăsa să îmi faci morala meritată și apoi aș veni și te-aș strânge tare de tot în brațe și ți-aș spune ”Îți mulțumesc tata. Mulțumesc că m-ai învățat în viață, că cinstea e cel mai frumos dar pe care un tata îl poate da fiicei lui”. ~
~ Odine ~


3 comentarii:

  1. Emoționant, copleșitor și foarte răscolitor! Rămânem doar cu dorul, poze și un gol imens în suflet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar cei care și-au pierdut un părinte pot înțelege! :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici, ai putea modifica costul întregii credințe. Aveți nevoie de ajutor spiritual, vrăjitorie pentru a vindeca tot felul de boli vraja de sarcină, vraja financiară, vraja de promovare a afacerilor, câștiga vraja Loteriei, fost vraja din spate, vraja de dragoste, răzbunarea vrăjitoare, lupus și multe altele. Atunci sunteți bineveniți în casa mea pe bază de plante. DM ?? pentru orice ajutor spiritual, contactează-mă pe WhatsApp: +2348129175848 sau e-mail: ededetemple@gmail.com

    RăspundețiȘtergere