Odine With Love

Odine With Love

joi, 28 februarie 2013

~ Oamenii sunt fluturi ~


    ~ Oamenii sunt fluturi. Cei mai frumosi si colorati fluturi ai vietii. Numai ei nu vad. Stau in coconul lor timp de noua luni, iar cand ies de acolo inca nu stiu sa zboare. Depind de mama fluture.
    Incet cresc si cand incep sa se ridice cate putin de jos, au impresia ca pot mirosi totul. Si se ridica mai sus si mai sus si se inalta spre cer, privind totul in jurul lor si detinand lumea la picioarele lor.
    Fluturii sunt liberi dar atat de fragili. Se aduna in cete si se folosesc de dansul lor imbratisandu-se unul pe altul. Uneori se aduna cate doi, se unesc unul cu celalalt si formeaza un singur trup, cu doua aripi, dand nastere la un alt fluture.
    Exista si fluturi cu o singura aripa. Ei nu mai pot sa zboare. Au cazut in clipa in care au fost desprinsi de fluturele cu care formau un cuplu. Acestia raman pentru totdeauna pe pamant. Vor ramane si vor privi cum alti fluturi zboara si cerul ii iubeste.
    Fluturii care au cazut nu mai au aripi. Aripile lor le sunt tatuate in spate, dar sufletul lor e atat de liber incat nici un alt fluture le-ar putea da libertatea asta. Ei sunt cei mai iubiti de Dumnezeu, pentru ca desi nu mai au aripi sa zboare el le ia sufletul in palma si zboara alaturi de el. ~

                              ~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu