Odine With Love

Odine With Love

miercuri, 20 martie 2013

~ Geamul ~


   ~ Mereu am privit dincolo de geamul care s-a aflat in fata mea, geam pe care mi l-au pus in fata ochilor cei ce nu au vrut sa vad adevarul. Nici macar nu am stiut ca acolo a existat un geam, iar eu nu am privit realitatea in fata, nu i-am simtit mirosul ei asa cum este.
    Am ajuns sa il sparg in clipa in care am privit cu furie ceea ce era in jurul meu, tipand de durere, iar tipatul meu l-a fisurat. Abia atunci am realizat ca niciodata in fata mea cei ce isi expuneau asa zis-ul adevar era de fapt o minciuna. Iar ei niciodata nu au expus sentimente adevarate, vieti adevarate, decat un simplu film care se derula in fata mea ca printr-un televizor.
     Sau poate viata mea a fost vazut prin ecranul de sticla, iar drama sa fie scrisa de un scenarist masochist caruia ii place sa isi vada vedetele in lacrimi si suferinta.
      De astazi nu mai exista nici un geam in fata mea. De astazi actorul de dincolo de geam e liber. Nu mai are scenariu pe care sa il urmeze si nici o scena pe care sa faca figuratie. Din clipa asta se simte mirosul vietii asa cum este, mirosul imputit al adevarului, dar macar e adevar, e libertate, iar eu nu mai sunt Alba ca Zapada in sicriul din sticla. De azi Alba ca Zapada s-a trezit, iar piticii au disparut si nici de Fat Frumos pe cal alb nu a mai fost nevoie sa o trezeasca cu sarutul lui, ci de un geam spart. ~
                                ~ Odine ~

2 comentarii: