Odine With Love

Odine With Love

vineri, 5 aprilie 2013

~ Te-am asteptat la micul dejun ~


     ~ Te-am asteptat la micul dejun sa apari. Dar inca o data n-ai venit, iar eu am ramas in fata mesei plina de bunatati ce te asteptau sa le gusti. Am ramas privindu-le, nemancata cu ochii pironiti in ceasca de cafea si asteptand din clipa in clipa, sa vad cum se deschide usa, iar tu sa apari in pragul ei.
      Te-am asteptat la micul dejun imbracata in culoarea primaverii, cu o floare in par. Asteptam sa iti zambesc si sa iti sterg orice suparare, dar am ramas cu zambetul suspendat de leaganul inimii. A ramas acolo si te asteapta.
      Te-am asteptat la micul dejun. Inca o alta dimineata in care te astept cu iubirea in ceasca de ceai, sa apari ca o raza de soare, sa-mi inseninezi inca un an din viata. Te-am asteptat cu toata fiinta mea, sa simt inca o data fiorul ala, pe care nu l-am uitat niciodata.

      Te-am asteptat la micul dejun, sa te strang in brate si sa imi pun mainile dupa gatul tau, nasul in scobitura gatului si sa iti simt mirosul tau. Si atunci nu as mai avea nevoie de mancare, de cafea, de zambete, de raze de soare, pentru ca te-as avea pe tine si atunci, as avea TOT.
     Te-am asteptat la micul dejun si te voi astepta in fiecare dimineata, chiar daca vreodata o sa apari. Eu voi fi acolo si dupa ce vei fi mancat, o sa iti zambesc, sa te imbratisez, iar la final sa iti urez sa fi fericit si sa te rog sa ai grija de tine, si voi privi cum o sa iesi pe acea usa, iar eu voi pleca pe drumul meu, in directia opusa tie.~ 
                              ~ Odine ~

2 comentarii: